Svetosavska 113
11460 Barajevo-Beograd
Tel.fax: 011 787 20 39
Mob; +381 63 362 442, +381 63 362 449
Internet Media

Program opštinskih
privrednih publikacija

O nama

Početak

Naša agencija osnovana je 2000. godine u Barajevu/Beograd,sa ciljem da na jednom mestu okupi iskusne programere,web dizajnere, umetnike grafičkog oblikovanja ,copy writere, menadžere i komercijaliste, koji će svojim znanjem, proizvodima i uslugama, reklamnom tržištu Srbije ponuditi novi kvalititet i stvaralačku energiju.

Nekad

Naša početna delatnost - informatički inženjering (izrada i implementiranje softvera,naprednih programerskih rešenja, usluge programiranja i web dizajna),vremenom je, odgovarajući potrebama tržišta i zahtevima klijenata,proširena i na izdavačku i reklamnu delatnost – izdavanje specijalizovanih i luksuznih poslovnih monografija , audio i video produkciju, te pružanje intelektulanih usluga u oblasti advertisinga – copy write.

Sad

Zahvaljujući decenijskom iskustvu, agencija Internet Media danas je specijalizovana za izdavanje multimedijalnih privrednih publikacija gradova-opština Srbije koje predstavljaju idealan reklamni proizvod i najefikasniji način za promociju svih privrednih,kulturnih,sportskih i ostalih potencijala jedne sredine, kao i način da njena istorija,znameniti ljudi i ustanove ostanu trajno sačuvani i prezentovani novim generacijama.

Nagrade

Reklamna rešenja i kampanje našeg kreativnog tima osvajala su nagrade žirija i publike - Festival Lokalnih Propagandista Srbije „FLOPS“ 2001,2003 I, II i III mesto u kategoriji dramskih radio spotova, dok su tv serije i radio emisije za koje je naš kreativni tim radio scenario - „Villa Grande“ (RTV „Pink“), „Skriveni mikrofon“ (RTS „Radio Beograd 202“), beležile zavidnu gledanost i ostale upamćene kod tv i radio publike. Ponosni smo i na naše volontersko ucešće u kampanji Ministarstva zdravlja republike Srbije „Kad porastem bicu zdrav“.

TIM:

Menadžment

Naš menadžment sačinjen je od visokoobrazovanih stručnjaka iz različitih oblasti društvenih i tehničkih nauka:

Direktor:Branko Kresojević, dipl.soc.radnik
Web sektor i programiranje: Siniša Kresojević, dipl.ing.
Pravni sektor /sektor prodaje: Ninko Kresojević,dipl.pravnik

Kreativni tim

..ali neophodna doza stvaralačke zanesenosti i lepote oblikovanja slike,reči i zvuka u skladnu umetničku celinu nalazi se u rukama našeg kreativnog tima koga čine:

Art i grafičko oblikovanje

Vladimir Tjapkin, akademski slikar
Nataša Delić, akademski slikar
Audio produkcija & web design: Vojislav Ilić, Vladimir Rančić
Video produkcija: Nenad Tesla,reditelj

Internet Media Plus

Juna 2012. počela je sa radom i Internet Media Plus, ćerka firma agencije Internet Media specijalizovana za web design, izdavačku delatnost i audio & video produkciju.

Unapred se radujemo budućoj uspešnoj saradnji!